Riskogere

Med en riskoger kan du spare både tid og bekymringer.
Du kan sagtens koge dine sushi ris i en almindelig gryde, men det er nemmere i en riskoger.

Med en riskoger bliver det super nemt at koge ris, du gør følgende:

1. Opmål den ønskede mængde ris med det medfølgende målbægre og hæld dem i en skål.

2. Skyl risene ca. 6 til 8 gange, indtil vandet ikke længere er mælke hvidt.

3. Hæld risene i riskogeren.

4. Tilsæt vand i henhold til brugsvejledningen der medfølger.

5. Tænd for riskogeren.

6. Når riskogeren slår fra, venter du 10 min. før du hælder risene op i din Hangiri til afkølning.

7. Når risene har kølet af ca. 5 minutter i Hangiri fadet, hælder du riseddiken over risene.

8. Når risene har nået en temperatur på ca. 27 grader er de klar til brug.

Med en riskoger får du altid et perfekt resultat, når du husker at følge vejledningen om hvor meget ris og vand der skal i riskogeren og husk at bruge rigtige Sushi ris.

Min personlige anbefaling er at vælge en riskoger på 1,5 liter eller mere, for så har du altid mulighed for at koge ris til min. 6 voksne.

Se vores udvalg af riskogere herunder.

Ps. Vores mest solgte riskoger er den på 1,8 l. som både kan koge og dampe, se den lige herunder:

10 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x