Rå fisk til sushi

Hvis du køber fisk, som du gerne vil bruge til sushi fra en fiskehandel, kan du spørge fiskehandleren om fisken har været frosset ned til minus 20 grader celsius i mindst et døgn. Der er ikke noget krav om, at den skal have været nedfrosset samme dag. Bare den på et tidspunkt har været nedfrosset som anført ovenfor.

Hvis fisken købes fersk i f.eks. et supermarked, og supermarkedet ikke kan give dig information om fisken har været frosset, så må du selv indfryse fisken. Hvis din fryser kan indstilles til "indfrysning", hvor temperaturen oftest sænkes til mellem -20 grader og -25 grader celsius, kan du selv indfryse dine fisk. Hvis temperaturen i din fryser f.eks. kun er -18 grader celsius eller højere, skal du fryse din fisk i længere tid, f.eks. i 2 døgn. 

Startpakken
Vi har lavet en startpakke der indeholder det meste af det du skal bruge for at lave sushi første gang (eller hvis du vil supplere dit lager med sushivarer). Når du køber vores startpakke indeholder den ris, tang, soya, wasabi, riseddike, ingefær, bambus rullemåtte og 10 spisepinde.
Så er du hurtigt i gang. Du kan bestille den her.


 

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x