NIGIRI

Nigiri
Denne tre-ingrediens sushi opskrift er en enkel måde at fremstille sushi på. Risene er formet aflangt i passende størrelser og forsigtigt fyldt med mundrette stykker af wasabi og fisk, som derefter dyppes i soya for et hurtigt, tilfredsstillende måltid.

Ingredienser:
200g rå fisk af valg (f.eks laks eller tun)
1 spsk wasabi pasta, som tilbehør
1 kop kogt sushi ris
¼ kop sojasovs, til servering
Fremgangsmåde:
1. Pres ca. 2 spsk. kogte sushi ris ned i Nigiri formen fra vores Sushi Kit. Pres stykkerne ud.
2. Påfør med et fast tryk en eller to stykker fisk, afhængigt af størrelsen, på risen. 
3. Serveres med soja sauce til dip, og wasabi.

Startpakken
Vi har lavet en startpakke der indeholder det meste af det du skal bruge for at lave Sushi første gang (eller hvis du vil supplere dit lager med sushi varer). Når du køber vores startpakke indeholder den ris, tang, soya, wasabi, riseddike, ingefær, bambus rullemåtte og 10 spisepinde.
Så er du hurtig i gang. Du kan bestille den her.

 

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x